Agencija za nekretnine Stojanovic 016

Agencija za nekretnine Stojanovic 016

Agencija za nekretnine Stojanovic 016 se izdvajaju višegodišnjim iskustvom u prometu nepokretnosti, kvalitetnim rešenjima i profesionalnim pristupom prilagođenim potrebama svakog novog klijenta. Ako prodajete ili kupujete nekretnine i tražite agenciju od poverenja, Agencija za nekretnine Stojanovic 016 će pronaći najbolje rešenje za Vas.

Našim klijentima nudimo preciznu i stručno odrađenu procenu i prezentaciju njihove nekretnine na tržištu nepokretnosti, pri čemu se naš tim služi inovativnim i najnovijim tehničkim metodama prilikom određivanja solucije za svakog našeg klijenta.
Nepokretnosti oglašavamo u više različitih, kako štampanih, tako i elektronskih medija gde se prezentacija svih naših nekretnina svakodnevno ažurira.

Agencija za nekretnine Stojanovic 016 se nalazi u ulici Mose Pijade 8/2, u Leskovcu, u prijatnom ambijentu, gde veliki broj naših zadovoljnih klijenata nakon zaključenja ugovora kupoprodaje nepokretnosti i dalje nastavlja da koristi i preporučuje usluge naših agenata.Broj licence / Reg.br. 045

Ako kupujete ili prodajete nekretnine, pozovite nas ili dođite lično i naš tim će Vam izaći u susret.

Za sve informacije : 064/1452189