Kompanija ALMAKS se od 1991. godine bavi sistemima tehničke zaštite. Osnovana je od strane inženjera koji su u okviru tadašnjeg Instituta za primenjenu fiziku, 80-tih godina, učestvovali u razvoju prvih sistema tehničke zaštite namenjenih vojsci i policiji.

Danas naša kompanija aktivno snabdeva veliki deo domaćeg tržišta sa više stotina artikala iz oblasti elektronske zaštite objekata, a delatnost je proširila na ostale telekomunikacione, informacione i signalne sisteme. Naši inženjeri imaju veliko iskustvo u projektovanju i primeni pomenutih sistema i pružaju kvalitetnu tehničku podršku i obuku.

Oblasti u kojima je kompanija ALMAKS specijalizovana su:

·         Sistemi dojave požara i provale

·         Video obezbeđenje

·         Gašenje požara aerosolnim generatorima

·         Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

·         Perimetarska zaštita

·         Interfonski sistemi

·         Sistemi pametnih kuća i hotelskih soba

·         Ozvučenje i multimedijalne prezentacije

·         Strukturno kabliranje

·         GPS sistemi za praćenje vozila

·         GPS sistemi za transport novca

·         Integrisani sistemi tehničke zaštite

·         Monitoring sistema tehničke zaštite

Garancija kvaliteta su brojni sertifikati i međunarodni standardi koje ispunjava naša oprema. Kompanija poseduje sve potrebne licence od MUP-a – Uprave Protivpožarne Policije za projektovanje i izvođenje radova u oblasti zaštite od požara, a pored toga pojedinci i kompanija poseduju opšte licence za projektovanje i izvođenje radova u oblasti telekomunikacija.

Kao dugogodišnji ovlašćeni distributeri renomiranih svetskih kompanija iz ove oblasti kao što su Detnov, HikVision, Satel, FirePro, Honeywell, Advanced, Nittan, BPT, Videx, Itc audio, Empertech, Tomst, Active Track, Concept, Protect, Starcom Systems, Microsoft i drugi, imali smo priliku da razmenom ideja sa našim saradnicima, vrhunskim svetskim stručnjacima, neprestano unapređujemo našu ponudu i usavršavamo pomenute sisteme.

Dokaz našeg kvaliteta je izvod iz referentne liste: Institut za nuklearne nauke Vinča, Telekom Srbija, Raiffeisen i Zepter Bank, Manastir Hilandar, HE Đerdap, Željezara Nikšić, TE Nikola Tesla, NIS, Erricsson YU, video nadzor za gradove Beograd, Čačak i Paraćin, vojne objekte u zemlji i Iraku, brojne ambasade, strana predstavništva, kazina, ugostiteljske, rezidencijalne i poslovne objekte.

Verujte da iskustvom i stručnošću možemo pomoći u unapređenju Vaših sistema tehničke zaštite i rešiti probleme bezbednosnih rizika poslovanja vaše firme. 

Kontakt telefoni :  +381 11 2852-606 ;  +381 11 2852-607