ALU I PVC STOLARIJA CUPRIJA

ALU I PVC STOLARIJA CUPRIJA

IVANOVIC ALU I PVC STOLARIJA – Vise od 5 decenija bavimo se izradom celicnih konstrukcija alu i pvc stolarija.   Takodje izradjujemo roletne, komarnike, ograde(prohromske i aluminijumske), garazna i industrijska vrata, staklene  fasade. Kvalitet je na prvom mestu. Odlucite se za najbolji odnos cene i kvaliteta. Mozete se i sami uveriti. Posetite nas.

Prozorski sistemi firme „Ivanović“ se ne sastoje jednostavno samo od stakla, PVC-a i aluminijuma.
Sastoje se iz niza tehničkih elemenata koji obezbeđuju atmosferu, udobnost i kvalitet života.
Sa našim prozor-know how želimo uciniti svet lepšim.
Prozorski sistemi „Ivanovic“ preporučuju se takođe svojom ekonomičnošću: oni su dugog veka, veoma lako se čiste i održavaju.
Doprinose znatno vrednosti objekta.

Bavimo se izradom:
-Aluminijumske i PVC stolarije
-Garažnih vrata
-Čeličnih konstrukcija
-Kapija
-Gelendera
-Aluminijumskih i PVC roletni

Paleta proizvoda je po materijalima razvrstana.
Svaki posebno prozorski sistem nudi skoro neograničenu mogućnost varijanti tipa, dizajna, toplotne izolacije, zaštite od buke, ventilaciju i sigurnost.

Roletne su najbolji način zaštite od sunčevih zraka. Takođe imaju i funkciju tolpotne izolacije. Postoje dva tipa ugradnje: unutrašnja i spoljna ugradnja. Unutrašnja ugradnja se izvodi prilikom same gradnje objekta, dok se spoljna montaža odnosi na postavljanje roletni na već postojeći tip stolarije. Lamele od kojih se sastoji roletna proizvode se od aluminijuma punjene poliuretanom ili od pvc-a.

 Rešite se dosadnih insekata u Vašim poslovnim prostorima, domovima, restoranima, apartmanima, vikendicama, kuhinjama…
Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom.

 

Za vise informacija : 062/600706