Antidekubitni duseci i jastuci

Antidekubitni duseci i jastuci

Antidekubitni duseci i jastuci

Imaco doo preduzeće posluje na srpskom tržištu od 1993.god. Delatnost firme su specijalizovane, dobro opremljene ortopedkse prodavnice kao i distribucija na veliko ortopedskih pomagala poznatih svetskih proizvođača sa ekskluzivitetom.

Za potrebe lečenja dekubitisa, naša dugogodišnja ponuda, već dokazana kod kupaca sastoji se od nekoliko modela antidekubitnih dušeka i jastuka za zadovoljenje svih potreba dekubita i memory dušeka i jastuka pogledajte opširnije na linku ispod:

https://www.imacodoo.com/proizvodi/antidekubitalni-program/

Apsolutno najsigurnije sredstvo u sprečavanju i lečenju dekubitusa.

Neki proizvodi sadrže potreban kompresor uz dušek kao prateću opremu neophodnu za sam rad tog tipa dušeka.Ovi dušeci su napravljeni sa dvodelnim ćelijama. Mikro pore koje ovi dušeci imaju, osiguravaju protok vazduha koji se upotrebom kompresora prenosi kroz telo dušeka i sprečava nastajanje dekubitusa kod pacijenta, odnosno uspešno sanira nastali dekubitus.

Preispitivanje sistema kvaliteta po ISO 9001:2015 od strane rukovodstva odvija se sa ciljem postizanja kontinuiranih poboljšavanja u našem društvu. Svi naši proizvodi su registorvani u Agenciji za lekove i medicinska sredstva srbije –  Klasa I medicinsko sredstvo.

Za sve informacije i naručivanje pozovite : 063/279658, 063/22078

Čekamo vas i u nekoj našoj specijalizovanoj ortopedskoj prodavnici za sve vaše potrebe.