Sve što je potrebno da Vaš automobil bude u savršenoj formi možete obezbediti u „Auto centru Stanković“. 

Nudimo širok spektar usluga, od jednostavne zamene ulja pa sve do najkomplikovanijih popravki na Vašem automobilu. Naš tim čine visoko-obučeni automehaničari, autoelektroničari i majstori za kompletne vulkanizerske usluge. Višegodišnje iskustvo zaposlenih u „Auto centru Stanković“, konstantno praćenje i profesionalna primena novih tehnologija je garancija kvaliteta u održavanju i servisiranju Vašeg automobila bez obzira na marku i model.
– Poslovni cilj kojem smo posvećeni svih ovih godina jeste zadovoljstvo klijenata, koji odlaze iz naših servisnih centara sa poverenjem, znajući da je njihov automobil bio u rukama stručnjaka koji su svoj posao obavili profesionalno uz sve siguronosne provere.
– U sklopu naših servisnih objekata obezbedili smo prodaju najkvalitetnijih delova, opreme, auto-kozmetike i ulja za Vaš automobil po povoljnim cenama. Ukoliko su Vam potrebne nove i pouzdane gume za bilo koji tip vozila posetite našu onlajn prodavnicu, odaberite proizvode koji odgovaraju Vašim potrebama a mi ćemo ih besplatno dostaviti na željenu adresu. 

Specijalizovani smo za:

01. Reglažu trapa
02. Kompletne vulkanizerske usluge
03. Popravku i sređivanje čeličnih i alu felni
04. Automehaničarske usluge:
– Mali servis motora
– Veliki servis motora
– Generalne popravke motora
– Popravke menjača
05. Punjenje i servis auto-klima
06. Auto-elektroniku
07. Auto dijagnostiku sa popravkom
08. Punjenje pneumatika azotom  

Više informacija – http://www.acstankovic.rs/
Kontakt telefon – +381 11 24 28 799 , +381 69 24 28 799