AZZARO je jedinstveni sistem od četiri upečatljiva restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava. Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke u klubovima JEZERO, WHITE, RED, BLACK i  GREEN.

Restorani za proslave su specifični po zanimljivom enterijeru i specijalno dizajniranoj rasveti koja dodatno naglašava bogatstvo neobičnih detalja. Prostrani plesni podijumi i profesionalno ozvučenje doprinose tome da prostori budu prepoznati kao odlična mesta za provod. Tim profesionalaca naših AZZARO klubova sa jednakom strašću organizuje intimna venčanja i velike tradicionalne svadbe, porodična okupljanja, rođendane, korporativne proslave i prezentacije. Posvećeni smo kreiranju dobre atmosfere i zadovoljstvu naših gostiju. Ako planirate venčanje u Beogradu i tražite najlepši restoran za svadbu, naša preporuka je da posetite  svečane sale i odlučite se za ekskluzivni prostor, bilo da je to ekskluzivni restoran JEZERO, romantični Azzaro RED Club, glamurozni Azzaro WHITE Club, klubski Azzaro BLACK Club ili tradicionalni Azzaro GREEN Club.  Najbolji restorani u Beogradu i sale za svadbe nalaze se u AZZARO sistemu. Kod nas je moguće realizovati snove jer nudimo mnogo više od znanja, iskustva, kvalitetne usluge, dobrog plana i još bolje realizacije, sve to nudimo na Adi Ciganliji i na Novom Beogradu.

Imamo mnogo godina iskustva u ugostiteljstvu kada smo počeli da sanjamo o mestu koje ćemo da opremimo tako da možemo da izađemo u susret i najprobirljivijim gostima. I sami prilično zahtevni kada je reč o dobrom provodu i vrhunskoj usluzi, odlučili smo da kreiramo ekskluzivne restorane u kojima ćemo moći da pravimo najbolje žurke u gradu, nezaboravna venčanja, korporativne proslave… ukratko, klubove o kojima će se govoriti.

U ulici Jurija Gagarina 32, poznat kao Azzaro White, naši najmlađi gosti imaju na raspolaganju svoju Beogradionicu koja takođe uspešno posluje. U poslovnoj zgradi Red Stripe, na poslednjem spratu, našim klijentima nudimo romantični Azzaro RED Club. Ukoliko Vam je potreban moderan prostor, opremljen najsavremenijim ozvučenjem i profesionalnom rasvetom za audio-vizuelnu čaroliju nudimo Vam Azzaro BLACK Club na Adi Ciganliji BB, a za velike proslave u ponudi imamo, sa već dugogodišnjom tradicijom restoran Jezero by Azzaro na Adi Ciganliji. Ukoliko Vam je potrebno nešto sasvim drugačije, u etno stilu, nudimo Vam Azzaro GREEN Club.

Najbolji restorani za venčanje i svadbe u Beogradu su sada u jednom AZZARO sistemu. Sada naši klijenti mogu da biraju između pet specifičnih klubova WHITE, RED, BLACK, GREEN i JEZERO by Azzaro i računaju na vrhunsku uslugu u svakom od njih.

Kontakt telefon : +381 62 350 350