Better Nature kreme

Better Nature kreme

Better Nature – proizvodi postoje 20 godina na Aaustralijskom tržištu i koriste ga profesionalni fizio-tarapeuti, kao i svi koji se bore sa neugodnostima koje su posledica različitih upala, sportskih, mišićnih kao i bolova povezanih sa Artritisom.

Better Nature – Pomera granice održavanja zdravlja i wellnessa . Koristi najfinije sastojke prirodnog porekla poboljšane – naučnim inovacijama koje na taj način kontrolišu bolesti povezane sa upalama. Better Nature proizvodi ublažavaju bol na 100% prirodnoj osnovi, korišćenjem najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, koji poseduju dokazane tarapeutske efekte i imaju visoko hidratantna svojstva. Aktivni sastojci uključuju : Kapsaicin, Arnica montanu, ulje Vintergreen, ulje Eukaliptusa, Kantarion i ulje Ruzmarina. Better Nature – I to su 100 % prirodni proizvodi pogodni za svakondevnu i dugotrajnu upotrebu.

Kreme su namenjene za sve one koje žive zdravo i poštuju prirodu, bave se sportom, mnogo vremena provode u sedećem položaju, za volanom,kada su u godinama kada se ne osećaju baš čilo.

Better Nature Sportski gel za ublažavanje bolova je 100% prirodnog izvora lokalnog analgetika i antiinflamatornog gela koji nudi snažan osećaj hlađenja za privremeno olakšanje od manjih bolova povezanih sa:

▪ Bolovi u zglobovima
▪ Osteoartritis i artritis
▪ Bol u mišićima
▪ Glavobolja

Savršeno za lepljenje trakom i trakama sa našom jedinstvenom formulacijom koja se brzo upija, pomoću koje možete lepiti trake i trake direktno preko pogođenog područja.

Ovo su neki od prozivoda koje izdvajamo u okviru Fizio Shopa, sve njih možete pronaći u našoj radnji u Požarevačkoj ulici br. 13, odmah pored Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Vise o nama : https://fiziovracar.com/fizio-shop/

Za sve informacije : +381 69 120 31 33