BG Konzole vrši iznajmljivanje najsavremenijih konzola za igru,kao što su PS3,PS4,Nitendo Switch..

Od konkurencije nas izdvajaju i svakodnevne akcije i popusti – kako za stare, tako i za nove mušterije, ali i najpovoljnija CENA na tržištu.

Naša politika je jednostavna: Ukoliko negde pronađete jeftiniju cenu iznajmljivanja, pozovite nas, obezbedićemo Vam tu cenu I POKLON!

Neke od naših usluga su i prodaja, otkup i čipovanje Sony Playstation 3 i Sony Playstation 4 konzola. Više informacija o prodaji i otkupu možete videti na stranici OTKUP I PRODAJA , a informacije o čipovanju Sony Playstation 3 konzoli možete videti na stranici ČIPOVANJE .

Takođe jedini nudimo poslovnu saradnju svim zainteresovanima. Naime, reč je o usluzi iznajmljivanja vaših sopstvenih konzola našim mušterijama. Dakle, ukoliko posedujete Sony Playstation 3 ili Sony Playstation 4 konzolu, i želite da zaradite pozovite nas i organizovaćemo razgovor u našoj kancelariji. Više o ovome pogledajte na stranici SARADNICI.

U ponudi imamo i iznajmljivanje LCD/LED televizora, posebno ili sa konzolom. Ukoliko biste želeli da igrate Sony Playstation a nemate TV novije generacije, ne brinite imamo rešenje i za to. Kod nas možete iznajmiti LCD/LED TV najnovije generacije. Ukoliko imate TV starije generacije ( sa kutijom pozadi ) , potrebno je da nam naglasite. Na takvim televizorima moguće je igranje samo Sony Playstation 3 konzole.

Sve naše konzole su zaštićene čipom za praćenje koji je integrisan i povezan sa matičnom pločom, tako da se ne može izvaditi. Pri montiranju konzole na adresi, u posebnom programu označimo adresu na kojoj smo montirali i ukoliko dođe do premeštanja Sony-ija nama automatski stiže poruka obaveštenja i trenutna lokacija konzole. U mogućnosti smo da je pratimo non-stop. Ukoliko premestite konzolu bez prethodnog obaveštenja, u roku ne dužem od 10min pokupićemo konzolu i gubite svako pravo na iznajmljivanje i naravno ne vraćamo novac. Plaćanje se vrši pre iznajmljivanja, samo za stalne mušterije je moguće plaćanje kada završite sa igrom.

U ponudi imamo preko 20 igara, a svakodnevno dobijamo nove. Ukoliko Vam se igra neka igrica koju niste mogli da pronađete na našem sajtu, pozovite nas I naći ćemo je.

Za bilo koje informacije, možete nas kontaktirati.

Kontakt telefon – 069/24-20-600