ČABAR PLAST

ČABAR PLAST se bavi modelovanjem i izradom različitih plastičnih proizvoda od polietilenskog i polipropilenskog materijala spiralnom ekstruzijom (plastični rezervoari, plastične kace, plastične cevi za kanalizaciju, šahte za kanalizaciju i vodomere) .

Od početka 20og veka, kada je izumljena, pa do danas, plastika je našla široku primenu na tržištu. Zbog sposobnosti da kao materijal odgovori na mnoge funkcionalne potrebe čovečanstva, plastika sve češće zamenjuje ostale materijale. Ona je lakša za manevrisanje i održavanje, otporna na hemikalije i vremenske uslove kao i na mehaničke udarce, praktično neuništiva, povoljna i kao takva odlična investicija.

Sve sirovine koje mi koristimo su originalnog i sigurnog porekla, sertifikovane i garantuju Vam bezbednost, kvalitet i dugotrajnost proizvoda. Naše iskustvo je u službi vašeg zadovoljstva, težimo da u što kraćem roku odgovorimo na vaše zahteve sa proverenim kvalitetom po najpristupačnijim cenama. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i dogovore.

-KATAMARANI ZA SPLAVOVE

-PRECISTACI OTPADNIH VODA

-REZERVOARI ZA PROTIVPOZARNU ZASTITU

-PLASTICNE KACE ZA VINO

-REZERVOAR ZA KISNICU

-SILOSI

-CEVI ZA VENTILACIJU

-SEPARATORI MASTI I ULJA

-PLASTICNE KACE ZA VODU

-PLASTICNI HORIZONTALNI REZERVOARI-CISTERNE ZA VODU,NAFTU…

-PLASTICNE SEPTICKE JAME CENA-DVOKOMORNE,TROKOMORNE

-PLASTICNI POTONI ZA MARINE I SPLAVOVE

-SAHTE ZA VODOMERE

-PLASTICNI CAMCI

Posetite nas ili pozovite, i uverite se zašto smo najbolji u kraju. Sa nama birate pouzdanog partnera i garantovano uspešnu saradnju.Bilo da vam treba za potrebe domaćinstva, za pokretanje ili proširenje biznisa, u našem širokom asortimanu sigurno možete pronaći ono što odgovara vašim potrebama.

Vise o nama : https://cabarplast.com/

 

Za sve informacije : 060/4452012