Zlatarska kujundzijska radnja Čivljak

Dugogodišnja tradicija i znanje zanata i izrade je uvek bila pokazatelj vrednosti i izuzetnog kvaliteta. Stoga, budite uvereni, da nećete pogrešiti ako se uputite u čuvenu zlataru Čivljak. Klasični i neobični modeli i dizajn, kao i mogućnost da se ručno izradi nakit po vašoj želji i zamisli. 

– Vršimo popravke svih vrsta zlatnog i srebrnog nakita
– Vršimo izradu zlatnog nakita od donesenog materijala
– Vršimo porudžbine zlatnog i srebrnog nakita po želji kupaca (katalog, crtež, slika i ostalo)
– Vršimo bezbolno bušenje ušiju
– Vršimo graviranje (kompjutersko, ručno i mašinsko)

Veliki izbor nakita kao i modeli po Vašoj sopstvenoj zamisli i uzorku mogu se naći u Zemunu, zlatarskoj radnji sa tradicijom starijom od 60 godina. Sve vrste dragog i poludragog kamenja u kombinaciji sa žutim, belim i crvenim zlatom. Moderni dizajn se može naći u kolekciji napravljenoj od kaučuka.

Vršimo stručnu opravku svake vrste nakita. Ručno i mašinsko graviranje na predmetima od plemenitih metala kao što su burme, pločice i narukvice. Gravirajući specijalnu poruku i na drugim vrstama poklona, kao sto su pehari, tabakere, medalje, možete ih napraviti svojim i jedinstvenim. Izrada od donetog materijala.

Izbor je veliki i maštovit. Mi uvek imamo neograničeno vreme i strpljenje za vaše zahteve i želje. Za specijalne prilike kao što su veridbe i venčanja, moguće je dizajnirati sve što zamislite, dodjite i uverite se!

U koliko Vas još više zanima šta kuća Zlatara – Kujundžija Simonida A. Čivljak nudi svratite do Balkanske 2, čekamo sa posebnim zadovoljstvom!

Kontakt telefon – 063/8393-806