CVETNI KONACI VRNJACKA BANJA

CVETNI KONACI VRNJACKA BANJA

Cvetni Konaci su otvoreni 2010.godine. Prvi gosti prenoćili su u našem objektu 1.maja te godine.

Motiv „zadovoljan gost“ , pokreće nas godinama unazad , a naš najveći uspeh je što većina naših gostiju dolazi od prve godine rada do dan danas. Cvetni konaci raspolažu sa 37 kreveta raspoređenih u 3 etaže.

Lokacija objekta daje našim gostima prednost da uživaju u pogledu na Vrnjačku reku i park. Već prvim korakom izvan dvorišta konaka ulazite u banjski park koji Vas laganom šetnjom pored vrnjačke reke vodi do glavne banjske promenade.

Na samo 50 metara od nas, nalazi se Japanski Vrt, 150 metara smo udaljeni od Olimpijskog bazena i 100 metara od izvora Jezero i Snežnik.

Tokom dana u lobby baru gosti se mogu opustiti uz neki napitak iz našeg bara. U letnjem periodu naši gosti mogu uživati u prelepoj bašti sa šankom i velikim izborom sladoleda, kolača, koktela i kupova.

Cvetni konaci raspolažu sa 37 kreveta raspoređenih u 3 etaže. U ponudi su komforne sobe i apartmani različite strukture, opremljeni svim modernim sadržajima potrebnim za potpuni odmor i opuštanje. Lokacija objekta daje našim gostima prednost da uživaju u pogledu na Vrnjačku reku i park.

Posedujemo Wellness centar koji obuhvata slanu pećinu, saunu i prostorije za masažu,što će boravak učiniti komfornim i prijatnim..
A u letnjem periodu naši gosti mogu uživati u prelepoj bašti sa šankom i velikim izborom poslastica i koktela.

Vise o nama : http://www.cvetnikonaci.com/

Mozete nas pratiti i na : https://www.instagram.com/cvetnikonaci/

Za sve informacije i rezervacije : 036/5468449

Cene na upit : 069/5468446