D-frigo je profesionalizovana firma isključivo za izradu rashladnih komora, hladnjača, rashladnih tunela, rashladnih ormana, rashladnih agregata, šok komora hladioničkih vrata i servisom.

Mi se bavimo konstruisanjem i projektovanjem svih dimenzija rashladnih komora po želji kupca i potrebama, naše hladnjače mogu biti konstruisane za specifične namene kao što su za ptrebe farmacije sa kontrolom vlažnosti prostorije u procesu hlađenja pa preko hladnjača sa mirnim hlađenjem u plusnom režimu, pa komora sa minusnim režimom od -18 kao i šok komore i lager komore od temperature -40 stepeni celzijusovih.

Projektovali smo zamrzivače sandučare od 1000 litara. Iza sebe imamo izrađene komore za fermentaciju testa različitih dimenzija. Bavimo se izradom vrata za hladnjače debljine 60, 80 i 100mm različitih dimenzija za plusne komore i minusne sa aluminijumskim okvirom različitim odabirom brava i boja vrata, bavimo se reparacijom starih vrata. Servisna nam je linija vrlo profesionalna koja stoji na raspolaganju svakom korisniku.

D-frigo je specializovana firma za rešavanje problema sa curenjem instalacije velikih sitema freona, posedujemo mašine za izvlačenje freona.

Kod nas u firmi uvek možete kupiti i pogledati neke primerke hladnjača malih dimenzija koje nam stoje na lageru.

Izrada prohromskih polica, stolova i kolica, izrada polica od aluminijuma različitih dimenzija i namena.

Izrada vrata za sve vrste komora:

  • vrata za komore za farbanje
  • vrata za plusne hladnjače
  • vrata za minusne hladnjače…

Za vise informacija : http://www.d-frigo.com/

Kontakt telefon : 065/669-33-36