3vitas

Dodaci ishrani Beograd

CaliVita proizvodi (1)

3vitas, online apoteka bavi se prodajom CaliVita proizvoda organskog porekla. Asortiman se sastoji od preko 250 proizvoda za odrasle i decu: minerala, vitamina, proizvoda za regulisanje telesne težine, jačanje imuniteta, lepotu (kožu, kosu, nokte), uključujući kozmetičke i elektronske proizvode, kao i proizvode za održavanje čistoće.

Proizvode možete poručiti svakoga dana i u svakom trenutku online, putem e-maila: info@3vitas.com ili telefona: 066423463. Isporuka se vrši u roku od 1-2 radna dana.

Vrši se učlanjivanje i obračunavanje popusta na svaku Vašu kupovinu.

CaliVita International je multinacionalna kompanija aktivna u 37 zemalja, dinamičnog razvoja koja putem svoje delatnosti širi ideju zdravijeg i uspešnijeg života.

Već više od 25 godina komapnija nudi inovativne proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta, koristeći prednosti, ne samo najsavremenijih naučnih saznanja već i tradicionalnu medicinu, dokazanu primenom kroz vekove.

Već 23 godine u Srbiji sa zadovoljstvom i uspehom CaliVIta promoviše važnost dopune naše svakodnevne ishrane esencijalnim, životno važnim hranjivim materijama.

Proizvodi CaliVita proizvode se najsavremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (GMP), kao i pod striktnom kontrolom FDA – svetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda.

Pozivamo Vas da i Vi pronađete svoje omiljene proizvode koji će pored redovne fizičke aktivnosti i zdrave uravnotežene ishrane, pozitivno uticati na kvalitet Vaseg i života ljudi oko Vas.

Više o nama : https://3vitas.com/