Dom za stare Banovo Brdo

Dom za stare Banovo Brdo

ALTA VISTA, dom za smeštaj i negu starih lica namenjen je Vama i Vašim najmilijima, kao i svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u prijatnom i komfornom ambijentu uz 24-časovnu negu i nadzor stručnjaka.

ALTA VISTA, dom za smeštaj i negu starih lica namenjen je svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u prijatnom i komfornom ambijentu uz 24-časovnu negu i nadzor stručnog i iskusnog osoblja. Za negu su zaduženi tehničari, medicinsko osoblje, negovatelji, lekar i socijalni radnik.

Prelepa vila na Banovom brdu, okružena dvorištem, sa svojim prostranim, osunčanim sobama, udobnim dnevnim boravcima i velikom trpezarijom, sasvim sigurno će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

 

Naša ustanova je registrovana za usluge starih i bolesnih lica od strane Ministarstva za rad, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja. Broj licence je: 022-02-00050/2014-19

„Ovaj dom nastao je iz čistog altruizma – moja baka je pre nekoliko meseci doživela moždani udar, i na žalost, ostala nepokretna. Kako je 24časovna nega bila neophodna,  odlučli smo se da baki to i obezbedimo, a da i dalje bude sa svojim najmilijima, okružena ljubavlju, pažnjom i brigom, kako samo ona zaslužuje posle svega što je učinila za nas.“ – Vlasnica doma za stare ALTA VISTA Jelena Radović

Vise o nama : http://altavista.rs/o-nama/

Za sve informacije : 065/9996969