Fitnes za zene Novi Beograd

Fitnes za zene Novi Beograd

Fitnes za zene Novi Beograd

Fit Expert je prvi fitnes centar na našim prostorima specijalizovan isključivo za žene koji je otvoren 2001. godine na Novom Beogradu. Slavimo 20 godina postojanja , sto je najbolji pokazatelj kvaliteta i raznovrsnosti usluga koje naš fitnes centar pruža jeste i  veliki broj vernih članica koje nas prate .

Teretana Fit Expert je opremljena odgovarajucim spravama sa opterećenjem koje su posebno prilagođene damama i omogućavaju savršeno oblikovanje ženskog tela.

Pored sprava sa opterećenjem, u našoj teretani nudimo i kardio program i raznolik program vodjenih treninga  (hip-hop, zumba, salsa, joga, pilates, work out, kik boks i aerobik)

Osnivač ovog jedinstvenog fitnes centra u Beogradu je Anđelija Radivojević koja svojim dugogodišnjim iskustvom i ličnim primerom nastoji da inspiriše sve pripadnice lepšeg pola da se pokrenu i vežbaju. Takođe, svakodnevno Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima.

Fitnes centar Fit Expert nudi i mogućnost organizovanja individualnih treninga pod vođstvom profesionalnih trenera. U skladu sa Vašim potrebama i fizičkim mogućnostima, naš tim licenciranih trenera izradiće poseban program vežbi i plan ishrane koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja. Jer je to upravo  nas cilj i slogan – Mozes…Lako je…Voli sebe.

Nakon napornog vežbanja u teretani, naše članice mogu da se opuste i relaksiraju u prijatnom ambijentu wellness kutka. Bilo da je Vaš izbor sauna, neka od raznovrsnih masaža, fotelja za masazu,kozmetički tretman lica i tela , sigurni smo da ćete maksimalno uživati i iz našeg centra izaći sa osmehom na licu.

VEZBANJE JE RADOST BEZ OBZIRA NA STAROST

 

Mozete nas pratiti na nasoj stranici: https://www.facebook.com/sportskiklubfitexpert/

Vise informacija na : https://www.teretanafitexpert.com/index.php

 

Zbog vas smo tu,cekamo Vas. DOBRODOSLI!!!

Kontakt telefon: 063/353449