„Gymnasyum“ je vrhunski fitnes studio specijalizovan za personalni rad. Idealni uslovi i visoko kvalifikovani i obučeni treneri su u službi Vašeg uspeha. Preporučuju nas dugogodišnji uspesi u radu sa sportistima, rekreativcima i decom. Kondicione pripreme, tonizacija mišića, povećanje ili redukcija telesne mase, korektivne vežbe, oporavak nakon povreda i operacija, savetovanje u ishrani su samo deo usluga koje su Vam na raspolaganju u cilju poboljšanja ili očuvanja zdravlja Vašeg duha i tela.

Osnivač i vlasnik Miljan Zuković, dipl. profesor fizičkog vaspitanja i sporta, Beogradski univerzitet.

U maju 2013. godine, Miljan samostalno osniva svoj prvi personalni fitnes studio – “Gymnasium” sa ciljem da svoje bogato višedecenijsko i svestrano iskustvo stavi u službu dobrobiti svojih klijenata, u formi pažljivo osmišljenih treninga koji su potpuno prilagođeni potrebama i mogućnostima svakog vežbača ponaosob, bez obzira da li su u pitanju osobe sa invaliditetom, rekreativci različitog nivoa fizičke spremnosti ili vrhunski sportisti. Tonizacija mišića, povećanje ili redukacija telesne mase, korektivne vežbe, oporavak nakon povreda i operacija, kondicione pripreme, savetovanje u ishrani, samo su neke od usluga koje su na raspolaganju vežbačima u studiju “Gymnasium”. Fitnes studio, lociran u prijatnom i opuštajućem ambijentu na Dunavu, postao je ne samo centar za vežbanje, već i ugodno mesto okupljanja i promocije zdravog načina života.

Miljan nastavlja višegodišnji rad sa istim, ali stiče i nove klijente. Započeo je rad i sa profesionalnim sportistima iz sveta tenisa i košarke. Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom ističe rad sa reprezentativkama u tenisu Jelenom Janković, Ninom Stojanović i košarkaškim reprezentativkama Tamarom Radočaj, Milicom i Anom Dabović (aktuelna igračica WNBA).

Osim sportista, svoje poverenje su mu ukazale i brojne javne ličnosti: glumice, voditeljke, pevači, ljudi iz sveta mode – manekeni, stilisti, kreatori itd. kojima je fizički izgled jako važan za profesiju kojom se bave, ali i brojni rekreativci koji jednostavno žele da unaprede stanje svoga duha i tela, te da poboljšaju svoje zdravstveno stanje i samim tim kvalitet života.

Miljan je posvećen obrazovanju i zapošljavanju mladih i perspektivnih trenera, koji su motivisani za rad i spremni za stalno usavršavanje, a sam se konstantno edukuje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kontakt telefon – 064/112-11-67

Više informacija – http://www.gymnasium.studio/

Facebook – https://www.facebook.com/gymasium.studio/

Instagram – https://www.instagram.com/gymnasium.studio/