Gnet je provajder bežičnog interneta koji posluje već punih 10 godina na teritoriji opštine Mladenovac i okolnim područjima. Osnovna delatnost preduzeća je vezana za sistem telekomunikacija, koji pored provajdinga bežičnog interneta podrazumeva i umrežavanje, servisiranje, nadogradnju, podršku računara i prateće opreme.

Gnet Internet pruža potpuna internet rešenja za stalno povezivanje na internet. U potpunosti zadovoljava potrebe korisnika svih profila – od individualnih koji cene posvećenost i lični kontakt do firmi koje očekuju sigurnu i efikasnu vezu sa internetom u svako doba dana. Servis sa stalnim pristupom i garantovanim protokom u svakom trenutku Vam obezbeđuje pouzdanu i ekonomičnu vezu sa internetom. Gnet vam omogućava veliku brzinu, stalnu vezu i stabilnu konekciju; ne zahteva dodatne tehničke mogućnosti, nema žica, kablova i komplikovane instalacije; nema potrebe za fiksnim telefonom…Gnet je provajder bežičnog interneta koji posluje već punih 10 godina na teritoriji opštine Mladenovac i okolnim područjima. Osnovna delatnost preduzeća je vezana za sistem telekomunikacija, koji pored provajdinga bežičnog interneta podrazumeva i umrežavanje, servisiranje, nadogradnju, podršku računara i prateće opreme.

Gnet Internet pruža potpuna internet rešenja za stalno povezivanje na internet. U potpunosti zadovoljava potrebe korisnika svih profila – od individualnih koji cene posvećenost i lični kontakt do firmi koje očekuju sigurnu i efikasnu vezu sa internetom u svako doba dana. Servis sa stalnim pristupom i garantovanim protokom u svakom trenutku Vam obezbeđuje pouzdanu i ekonomičnu vezu sa internetom. Gnet vam omogućava veliku brzinu, stalnu vezu i stabilnu konekciju; ne zahteva dodatne tehničke mogućnosti, nema žica, kablova i komplikovane instalacije; nema potrebe za fiksnim telefonom…

Kontakt telefon – 063/429-015