Dečija igraonica Delfin je najbolja igraonica u Pančevu za organizaciju rođendana, ali i celodnevni boravak dece, uz brojne aktivnosti i kreativne sadržaje. Provedite nezaboravne dečije rođendanske trenutke u našem ambijentu, opremljenom po najvišim svetskim standardima.

 

Uz razne igračke, lavirinte i rekvizite, naši animatori podstiču mališane da razvijaju svoje kreativne osobine, kao i logičke sposobnosti. Profesionalno i ljubazno osoblje pobrinuće se da Vaš doživljaj bude izvanredan.

 

Igraonica Delfin nudi razne pakete usluga koji su prilagođeni željama i mogućnostima klijenta.
Trajanje rođendana u našoj igraonici je tri sata, a jedinstvena ponuda garantuje nezaboravnu igru i zabavu za slavljenika i njegove drugare, kao i odličan provod za odrasle goste.

 

Pogledajte našu ponudu, jer smo uvereni da ćete lako pronaći paket po Vašem ukusu:

 

* paket Classic *
standardna usluga sa stručnim osobljem u vrhunski opremljenom ambijentu
 cena 50 do 80 evra

 

* paket Kids * (za vaše najmlađe)
koktel pecivo i neograničeno piće, rođendanska torta i sladoled, kao i mnoga iznenađenja
 cena 200 do 250 evra

 

* paket All Inclusive *
večera, piće, torta, frizura, slikanje, snimanje, poklon za slavljenika
 cena 400 do 450 evra

 

Pored najboljih rođendana, igraonica Delfin nudi mogućnost celodnevnog boravka za decu u periodu od 06-16h (vreme se može prilagoditi potrebama roditelja). Tokom boravka kod nas svaki dan Vašeg mališana biće ispunjen raznovrsnim sadržajem, kako u prijatnom ambijentu igraonice, tako i napolju u igri sa drugarima. Takođe, deci su obezbeđena dva obroka i dve užine. Cena iznosi 110 evra na mesečnom nivou.

Kontakt telefon – 064/644-51-30