Zahvaljujući savremenoj opremi za ofsetdigitalnutampon i sito štampu Jovšić Printing Centar uspešno posluje već duže od 20 godina. Vodeći se najvišim svetskim standardima u svom radu ova srpska kompanija postala je sinonim za profesionalnost, visok kvalitet i konkurentne cene. Štamparija Jovšić Printing Centar odličan je primer da domaće kompanije mogu poslovati na nivou uspešnih svetskih kompanija.

Želja kompanije je da svaki klijent realizuje svoje ideje u najkraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga. Stručni tim kompanije Jovšić Printing Centar, svojim dugogodišnjim iskustvom, brigom o klijentima, uz poseban pristup i posvećenost svakom klijentu spreman je u svakom trenutku da zajedno sa Vama kreira i realizuje sve Vaše zahteve.

Opremljeni savremenom štamparskom opremom za ofset, digitalnu, tampon i sito štampu, štampu velikih formata, UV parcijalno lakiranje na digitalnoj MGI mašini, štamparija Jovšić Printing Centar spremna je u svakom trenutku da opravda poverenje dosadašnjih korisnika i ispuni očekivanja novih. 
Jovšić Printing Centar stoji na usluzi svim klijentima koji su zainteresovani za dizajn i štampu na širokoj paleti uvoznih proizvoda kao što su: pribor za pisanje, hemijske olovke, setovi olovaka, markeri, bojice, upaljači, privesci, rokovnici, majice, kačketi, trakice za mobilne telefone i ključeve, kišobrani, torbe, kuhinjski setovi i dr. Takođe je generalni zastupnik britanske firme TAYMAR, koja je vodeći svetski proizvođač kliritnih stalaka, stalaka za vizit karte, flajere, brošure, kataloge, displeje za menije i cenovnike.
Vise informacija : https://www.stamparijajovsic.rs/ 
Kontakt telefon : Mob: +381 65 82 82 808 ; +381 11 356 22 22