Kozmeticki studio Kragujevac

Kozmeticki studio Kragujevac

Beauty centar Hipnotic Vaš kutak za ulepšavanje i oaza za opuštanje nalazi se u Kragujevcu u ulici Save Badnjevca 8.

Posao odrađen s ljubavlju i posebnom pažnjom razlog je zašto smo zadobili poverenje naših klijenata.Dopustite da opravdamo i Vaše poverenje. Posetite naš kozmetički studio, izgledajte prelepo i osećajte se posebno u svakom trenutku.

Nismo kao svaki drugi beauty centar, jer pratimo nove trendove na tržištu i biramo samo ono najbolje za Vas i Vašu kožu. Samopouzdanje, uspešnost i privlačnost, su osjećaji koji Vas prate nakon što se prepustite u naše ruke.

-Aparaturni Medicinski Pedikir

-Korekcija obrva

-Fitopiling-Preparati za fitopiling aktivno i pozitivno utiču na metabolizam kože, pospešuju obnavljanje turgora (elastičnost i zategnutost kože)

-Derma pen-Ova metoda je svrstana među najbolje antiage tretmane u današnje vreme sa visokoefikasnim rezultatima.

-Ultrazvucni tretman lica-Ultrazvučni talasi pomažu kod diskoloracije i smanjenju oštećenih područja

-Mikrodermoabrazija-Ovaj proces, ljušti površinski sloj kože, dok također smanjuje fine linije i bore, fleke, ožiljke, proširene pore, povećava proizvodnju kolagena, poboljšava teksturu kože, te potiče obnovu kože

-Higijenski tretman lica-Higijenski tretman uklanja suvišni sebum, mitisere, izumrle ćelije i ostale nečistoće

-Ultrazvucni piling lica-Koža je nakon tretmana dubinski očišćena i spremna da upije sve hranljive sastojke nege koja sledi.

-Radiotalasni lifting-Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena

-Mezoterapija bez igle-Prodor odabranih mezokoktela, koji sadrže:vitamine, esencijalna ulja, proteine, aminokiseline, ekstrate biljaka, hijaluronsku kiselinu je 2000 puta uvećan u odnosu na druge, površinske metode.

Kvalitetna usluga i povoljne cene, široka i prihvatljiva ponuda, profesionalno i prijatno osoblje je ono po cemu smo poznati.

Ovdje smo kako bi smo ulepšali svaki Vaš korak!

Mozete nas pratiti i na https://www.facebook.com/hiponotic/

Za sve informacije : 063/1129917