Laminat i parket Pancevo

Laminat i parket Pancevo

Ambijent podovi

Brzo i profesionalno. Dostava robe na kućnu adresu. Kupovinom nekog od naših proizvoda (tepisi, tepisoni, parketi, laminati i vinil podovi) dobijate besplatnu dostavu na teritoriji opštine Pančevo. Rok isporuke se dogovara prilikom kupovine proizvoda. Posetite nas u nekom od naših prodajnih objekata i uverite se u naš kvalitet i naše usluge.

Radimo opšivanje ivice tepiha sa različitom vrstom konca, svih boja i materijala. Imamo konac prirodnih vlakana kao sto je pamuk, vuna i svila i sintetički konac. Opšivanje ivica radimo po najpovoljnijim cenama u Pančevu

Tepisi

Itisoni

Parketi

Laminati

Vinil podovi

 

Ugradnja za 1 dan!

Profesionalna ugradnja tepisona, vinila, laminata i parketa u vašem domu. Savremena tehnologija izrade parketa omogućava unapređenje prirodnih karakteristika koje drvo kao materijal ima dajući za rezultat proizvod koji ima dimenzionalnu stabilnost, lako se ugrađuje i vrlo jednostavno održava. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu spajanja, postavljanje laminata je brzo i jednostavno. U slučaju tepisona, postavljanjem tepisona od zida do zida zadržaćete toplinu Vašeg doma, povećaćete sigurnost i umanjiti buku. Zahvaljujući svojim izuzetnim osobinama i gipkosti, vinil podne obloge apsorbuju najveći deo buke koja nastaje pri hodu.

Prodajna mesta:

1. Pančevo, Dimitrija Tucovića 36 , Tel : 013/345-005
2. Pančevo, Braće Jovanovića 102 , Tel : 013/335-496
3. Pančevo, Kozaračka 40 , Tel :  013/2522-515

Vise o nama :  http://ambijentpodovi.com/

Za sve informacije : 064/2025002 ; 064/6491380