Madero Bezanijska kosa

Madero Bezanijska kosa

SILHOUETTE BEAUTY STUDIO već 13 godina brine o Vašoj lepoti pružajući kvalitetne kozmetičke tretmane, po popularnim cenama.

Pored kozmetičkih usluga, u predivnom ambijentu našeg salona možete se prepustiti čarima masaže. Nastojeći da očuvamo prepoznatljivo ime koje smo stekli na domaćem tržištu, naše stručno i profesionalno osoblje redovno ide u korak sa aktuelnim svetskim trendovima i usavršava se na kongresima i seminarima. Kombinacijom kozmetičkih preparata renomiranih proizvođača i savremene opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet usluge, uz pristupačne cene.

Kozmetički salon SILHOUETTE BEAUTY STUDIO nudi sledeće tretmane:

Razni tretmani lica: medicinsko higijenski (aknozna i problematična koža), enzimski tretmani, regenerativni i energetski tretman oko očiju, tretmani liftinga i antiage program, biološki tretmani lica, vrata i dekoltea

Hijaluronski fileri

Mezoterapija

Mezoniti

BOTINULIM TOXIN

Ultrazvučno skidanje celulita

-Razne vrste masaža: anticelulit, relax, parcijalna, antistres, kraljevska, masaža oklagijama

Depilacija

Laserska epilacija

Manikir

Pedikir: estetski i medicinski

Gel i Gellac

Izlivanje noktiju

Trajni frenč

Vitaminski tretmani za nokte

Svilene trepavice

 

Tretmani lica u salonu SILHOUETTE BEAUTY STUDIO rade se kombinovanim preparatima poznatih kozmetičkih kuća: Ericson Laboratorie, Renergique, Forlle’d,Dr Schrammek-green peel Eberlin i druge. U zavisnosti od cilja koji želite postići, naše stručno osoblje će preporučiti najbolji tretman u skladu sa stanjem kože Vašeg lica. SILHOUETTE BEAUTY STUDIO je jedan od prvih salona u Beogradu koji je svojim klijentima ponudio Maderoterapiju – masažu oklagijama koja je 100% prirodna, neinvazivna i bez neželjenih efekata. Primenom anatomski izrađenih elemenata od drveta dopire se duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra, uspešno otklanjaju celulit i masne naslage, i telo oslobađa od toksina. Ako želite kompletno sređene nokte u svakoj prilici, salon SILHOUETTE BEAUTY STUDIO nudi vrhunski manikir i pedikir tretman, uz upotrebu materijala Cristal Nails i IBD. Za savršeno glatku i negovanu kožu na rukama i nogama, naša preporuka su parafinske rukavice i parafinske čarape.

Vise o nama : https://www.siluet.rs/

Mozete nas pratiti i na :fb i instagramu

Za sve informacije : 069/1002030