Marjan Market

Marjan Market –  predstavlja lokalnu, porodičnu firmu koja je od prvog dana imala jasan cilj da Vam svakog dana pruži uživanje u kupovini.

Od momenta kada je 2000. godine otvorio svoj prvi maloprodajni objekat, Marjan Market je dao obećanje sebi i svojim prvim potrošačima da će se uvek boriti za široku lepezu ponude, kako domaćih, tako i stranih proizvoda.

Danas zahvaljujući Vama, ova firma predstavlja trgovinski lanac maloprodajnih objekata, koja neguje dobre odnose sa svojim brojnim potrošačima. Svakog dana se u našim marketima nalazi pažljivo odabran asortiman robe ispraćen linijom cena koja omogućava svima bezbrižnu i laku kupovinu.

Pored inovativnog asortimana robe za široku potrošnju u Marjan Market objektima ćete pronaći ljubazno i profesionalno osoblje koje krasi našu firmu.

Usmereni smo ka potrebama, željama i predlozima naših potrošača, da im izađemo u susret, omogućimo im brojna sniženja, brzu uslugu i dobar doživljaj kupovine.

Vodeći se ovim stavovima u poslovanju, Marjan Market maloprodajna mreža danas broji osam komšijskih prodavnica koje možete posetiti na više lokacija u Kučevu, Kučajni, Kaoni, Seni i Rabrovu.

Kako bi Vama omogućili da lakše dođete do proizvoda koji su vam svakodnevno potrebni nastavićemo da se unapredjujemo i rastemo.

Želimo da olakšamo i obogatimo životni stil našim potrošačima, stoga ćemo ostati fokusirani na Vaše potrebe i pažljivo ćemo saslušati svaku Vašu kritiku ne bi li Vi uživali u kupovini u Marjan Market trgovini.

Mozete pronaci na nasim zvanicnim profilima i informacije o tome koji su to nasi akcijski proizvodi ,kao i rok trajanja akcije. Ne propustite priliku da se informisete o popustima pre odlaska u kupovinu : FB stranici I Instagram-u.

Uzivajte u kupovini u Marjan marketima!

Prodavnica br. 1 – Ul. Braće Ivković bb, Naselje Pek, Kučevo, tel. 069/699-361

Prodavnica br. 2 – Ul. Braće Ivković bb, Naselje Kolonija, Kučevo, tel. 069/699-362

Prodavnica br. 3 – Kučajna centar, tel. 069/699-363

Prodavnica br. 4 – Kaona centar, tel. 069/699-364

Prodavnica br. 5 – Ul. Žike Popovića br. 24, Kučevo, tel. 069/699-365

Prodavnica br. 6 – Sena centar, tel. 069/699-368

Prodavnica br. 7 – Ul. Žike Popovića bb, Rabrovo, tel. 069/358-79-10

Prodavnica br. 8 – Ul. Slobodana Jovića br. 3, Kučevo, tel. 069/699-367