MM marmorheizkörper

MM marmorheizkörper


Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo spoj prirodnog kamena velikog akomulacionog kapaciteta i visoko kvalitetne infracrvene grejace sastavljene u celinu gde dobijamo MERMERNI RADIJATOR.

Infracrveno grejanje je takodje specificno po svojim prirodnim svojstvima jer najvise podseca na nacin grejanja suncevim zracima. Razlika nasprem drugih nacina grejanja je ta sto infracrveno zracenje ne zagreva vodu, kazane ili vazduh vec direkno tela poput suncevih zraka. Temperatura prostorije se takodje ravno zagreva pa je ista na podu i plafonu.

Nema kruzenja vazduha pa time ne dize ni prasina. Zato je preporucljiv ljudima koji pate od alergija.

Ne stvara budj, plesni  i kondenz kao kod klasicnog vida grejanja vec utice na njegov nestanak.

 

Ekonomican je jer ga ne placate tokom cele godine,a uticete na to koje cete prostorije koliko grejati  regulacikom termostata krajnje jednostavno i udobno.

 

Ne isusuje vazduh pa nema crvenila obraza pri promeni temperature, peckanja i suvoce ociju,utiska suvog grla.

 

Mnogo je prednosti ovakvog vida grejanja. Izuzetna prednost je i ta sto mermerni radijator akomulira toplotu u sebe, poput rada kaljevih peci i isijava i do 6 sati nakon gasenja. Sto je deblji mermerni radijator, vise akumulira toplotu, sporije se hladi pa je time potreba za dogrevanjrm vec postignute sobne temperature manja.

 

Jedinstveni smo na trzistu jer su nasi mermerni radijatori debljine 4cm sto daje prednost upravo akumulacijom i cuvanjem toplote koja duze traje, sporije se hladi i time stedi elektricnu energiju kao i vas budjet.

MM Mermerni radijatori su spoj 2 mermerne ploce po 2cm izmenju kojih se nalaze infracrveni grejaci.Tako se ravnomerno greju obe ploce, ravnomerno se skladisti toplota cime je maksimalno iskoriscena kompletna povrsina Mermernog radijatora. Kada se postigne zeljena temperatura, MM Mermerni radijator upravo zbog svoje debljine se sporije hladi odnosno duze isijava nakupljenu toplotu i samim tim usporava proces hladjenja prostorije i ponovnog pokretanja grejaca. Prostor je topliji a usteda el energije veca.
Idealan je kako za dogrevanja tako i za samostalni vid grejanja.

Ne zauzima mnogo mesta, prijatnog je i raskosnog izgleda, moze stajati uspravno, vertikalno na zidu ili na nogicama od kovanog gvozdja. Jednostavna instalacija,zasebno podesavanje u svakoj prostoriji, bez potrebe odrzavanja,lep i luksuzan izgled daje ovom vidu grejanja udobnost i stednju. Garancija na svaki mermerni radijator je 7godina.

Uverite se i sami u prednosti spoja raskoši prorode i naucnih dostignuca modernog doba.

Za vise informacija :

Kontakt mail adresa : miroslav.miki.ilic77@gmail.com