Moja kopirnica

Moja kopirnica se nalazi u samom centru Beograda,ulica Resaska 35. Naša savremeno opremljena kopirnica nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampanja, skeniranja i koričenja.

Ukoliko želite da iznenadite dragu osobu originalnim poklonom nudimo usluge štampe na majicama do A4 formata, a možete štampati i slike i tekst.

Fotokopirnica Vam nudi usluge :

-fotokopiranje crno-belo i kolor laser do A3++

-digitalno štampanje crno-belo i kolor

-plotovanje

-razne vrste koričenja

-servis štampača i druge biroopreme

-punjenje i reciklaža ink-jet i laserskih

– štampa na majicama

-izrada vizit karti

– plotovanje na kanvasu/platnu

Zahvaljujući profesionalnim digitalnim mašinama, kod nas možete odštampati Vaš diplomski, master, seminarski ili doktorski rad, kao i bilo koji drugi dokument, brzo, lako i jednostavno. Štampamo u visokoj rezoluciji (600-2400 dpi) do A3++ formata (330x480mm), a u ponudi imamo papire različitih gramaža: papir, sjajni papir, kunstdruk, samolepljivi papir (muflon), termofolija. Ukoliko Vam je potreban specifičan format papira vršimo uslugu opsecanja materijala na željeni format na električnom nožu.

Moja kopirnica vrši i usluge fotokopiranja svih formata na najsavremenijim aparatima koji postižu visok kvalitet kopije. Maksimalna veličina originala je A3, a otisak možemo preneti na papire različitih gramaža ili samolepljivi papir (muflon). Odštampani ili iskopirani materijal, kod nas možete ukoričiti na neki od sledećih načina: plastično i žičano spiralno koričenje, meki povez i tvrdi povez.

U mojoj kopirnici imate priliku da realizujete štampu velikih formata, bez obzira na to da li je u pitanju štampa u boji ili crno bela. Štampu linijskih crteža vršimo pri visokoj rezoluciji maksimalne širine 1600mm i neograničene dužine, na 80 gramskom ili paus papiru različitih širina. Ukoliko Vam je potrebno arhiviranje ili umnožavanje projekata, stojimo Vam na raspolaganju sa našim skenerom za velike formate.

Kopije su verne originalima, a skenirani materijal možemo sačuvati u formatu koji Vama najviše odgovara (pdf, jpg, tiff, bmp). Kako bi proces bio kompletan, vršimo savijanje crteža na A3 ili A4 format, kao i ojačavanje većih crteža kartonom visoke gramaže. Takođe, nudimo pakovanje crteža u košuljice, fascikle ili registratore, po Vašoj želji.

U asortimanu usluga moje kopirnicese i servisiranje fotokopir-aparata, štampača, fax-aparata i ostale opreme vodećih svetskih proizvođača: CANON, RICOH, NASHUATEC, HEWLETT PACKARD, XEROX, SAMSUNG, LEXMARK… Sa željom da Vam olakšamo rad u kancelariji ili kući vršimo redovan servis aparata koji se obavlja na Vašoj adresi, tako da ne morate brinuti o prebacivanju aparata do servisa. Prilikom redovnog servisa aparat se čist, sređuje, proveravaju se svi njegovi vitalni delovi, a, po potrebi, se zamenjuju dotrajali delovi. Takođe, vršimo dopunu ink-jet i laserskih kertridža, po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Vršimo štampu na majicama, štampu flajera, vizit karti, postera, i još toga. Pozovite i pitajte nas!

Kontakt telefon – 063/285-440