Noval doo

Kao i mnoga privatna preduzeća slične proizvodne delatnosti, preduzeće Noval d.o.o. prešlo je put od zanatske radionice do savremeno organizovane proizvodnje. Počelo je sa radom 1996. godine kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju i ugradnju aluminijumske stolarije i bravarije.

ALU i PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterani i ekonomični.

Aluminijumska i PVC stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski i PVC profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugradjenog elementa.

  • Servisiranje postojećeg i ugradnjom novog okova na postojećoj stolariji
  • Zastakljivanje postojećih terasa,
  • Izrada univerzalnih nadstrešnica, od metalne konstrukcije, zastakljenih leksanom, ili drugim materijalom po meri i izboru kupca,
  • Izrada staklenih bašti, od metalne, prohromske ili aluminijumske konstrukcije, zastakljenih leksanom ili odgovarajućim staklom
  • Oblaganje spoljnih i unutrašnjih zidova Aluko-bondom,
  • Izrada i ugradnja kliznih, dvokrilnih i jednokrilnih kapija, sa mogućnošću daljinske kontrole otvaranja i zatvaranja, i
  • Ugradnja sigurnosnih brava i okova na ulaznim vratima.

Dugogodišnje iskustvo u opremanju individualnih i kolektivnih stambenih objekata, kao i impozantan broj poslovnih objekata opremljenih našim proizvodima, najbolji su dokaz posvećenosti poslu i željama investitora i klijenata. To ujedno i predstavlja obavezu za budućnost. Noval doo želje investitora i klijenata stavlja na prvo mesto, trudeći se da kvalitetno odgovori na njihove potrebe i uskladi ih sa njihovim mogućnostima.

Širenjem proizvodnje i prihvatanjem savremenih i modernih trendova poslovanja, Noval doo želi da svoju ponudu približi potencijalnom kupcu. Cilj nam je da, praćenjem postojećih standarda i inovacija u branši, kvalitetom svojih proizvoda i usluga, i pre svega mnoštvom zadovoljnih klijenata, povećamo prisustvo na tržištu i potencijalnom kupcu pružimo sve što želi.