Nus pojave hemoterapije

Nus pojave hemoterapije

Nus pojave hemoterapije

Nuspojave hemioterapije je skup simptoma koji nastaju u organizmu osobe obolele od tumora nakon primene hemoterapeutika ili antitumorskih lekova.

Nus pojave hemioterapije. Specijalnost Poliklinike Naturalia je smanjivanje nuspojava Hemioterapije kako bi se sačuvao opšti imuni staus organizma. Nekada se ne zna šta je gore da li primarna bolest ili nuspojave hemioterapije. Stoga je naš savet svim pacijentima koji su na HT da svu svoju pažnju i trud usmere na smanjenje nuspojava HT.

Da probamo slikovito da Vam to objasnimo: ako zamislite svoje zdravlje kao soliter od deset spratova, u momentu kada saznate da ste oboleli od karcinoma bolest je na (recimo) sedmom spratu a imunitet je na (recimo) petom spratu. Posle HT bolest je na drugom spratu a imunitet tri sprata u podrumu. Razlika potencijala u korist bolesti je sada veća nego pre početka terapije a sve to zbog nuspojava HT tj štete koju napravi citostatik. To je razlog zašto smatramo da svu svoju pažnju treba usmeriti na smanjenje nuspojava HT.

U Poliklinici Naturalia detoksikacija organizma se vrši primenom sledećih terapija:

Kako bi vaša HT dala najbolje rezultate sa minimalnim nuspojavama, obratite nam se da Vam pomognemo.

Vise o nama : www.poliklinikanaturalia.com

Za sve informacije : 011/3181333; 060/3181334