ORDINACIJA ZA ULTRAZVUCNU DIJAGNOSTIKU HRAST

ORDINACIJA ZA ULTRAZVUCNU DIJAGNOSTIKU HRAST

Obzirom da je ordinacija HRAST specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata sa pratećom opremom u smislu softverske podrške. To nam omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehologija. Opredelili smo se i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija.

 

Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede, a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala. Zato se od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem slučajno i na vreme otkrivenih nalaza. Od naših pacijenata ćete o nama čuti samo najbolje.

Zajednička osobina koja krasi naš tim je stručnost u ultrazvučnoj dijagnostici. Naš tim poseduje veliko iskustvo i znanje koje je stečeno dugogodišnjim radom u velikim kliničko-bolničkim centrima, posvećenost stalnom stručnom usavršavanju i pre svega mogućnost da sve to pruže svojim pacijentima u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ .

 

Ultrazvuk i pregled na terenu (kod kuće) za pacijente koji iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da dođu u našu ordinaciju. Ordinacija HRAST je u mogućnosti da im pruži kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku, EKG i po potrebi konsultativni pregled odgovarajućeg lekara specijaliste.

Pregledi su dokumentovani izveštajem u štampanoj formi odmah po urađenom pregledu na terenu.

 

Vise o nama : https://ultrazvucnipregledi.com/

 

Za sve informacije : 011/2422340; 062/9494009 ; 062/9494007