PANSION ZA PSE CUKARICA

PANSION ZA PSE CUKARICA

ODGAJIVACNICA CANE CORSO I AMERICKA AKITA

DOG ACADEMY  je jedinstveni trening centar za dresuru pasa u kome Vaš ljubimac može da savlada različite veštine i nauči se lepom ponašanju, nezavisno od uzrasta i rase. Pored toga, u okviru naše akademije nalazi se salon za sređivanje i pripremu pasa za izložbe, kao i pansion za smeštaj i čuvanje različitih kućnih ljubimaca, onda kada Vi niste u mogućnosti da im posvetite pažnju.

Ljubav vlasnika prema svom ljubimcu je neizmerna, ali ponekad samo ljubav nije dovoljna kako biste razumeli njegove potrebe i osećanja. Upravo iz tog razloga, DOG ACADEMY nudi pažljivo osmišljene treninge koji će svakom vlasniku pomoći da upotpuni i učvrsti vezu sa svojim ljubimcem.

  1. TRENING CENTAR
    Osnova naših treninga se odražava kroz pozitivnu reakciju psa i sastoji se iz više sekcija.

-PAPPY TRENING – Ukoliko je u Vaš dom ušao mali psić, jedna od najvažnijih i najznačajnijih stvari je što pre krenuti sa treninzima i vaspitanjem.

-POSLUŠNOST I SOCIJALIZACIJA – Jedan od najvažnijih treninga za normalan i nesmetan život Vašeg psa u današnjem društvu.

-TRICK TRENING – Ovaj nivo treninga je rezervisan za učenje različitih vrsta trikova i predstavlja korak napred u vaspitanju Vašeg ljubimca.

-ODBRANA I NAPAD –Uz našu pomoć Vaš pas će postati savršen prijatelj i čuvar bez mane.

  1. SHOW HANDLING – IZVOĐENJE I PRIPREMA PASA ZA IZLOŽBE
    Ponekad su samo umiljat pogled i privrženost koju Vam svakodnevno pokazuje, dovoljni da budete ponosni na Vašeg četvoronožnog ljubimca. Ako ipak poželite da se Vaš ljubimac oproba na nekoj domaćoj ili međunarodnoj izložbi pasa, DOG ACADEMY pruža Vam maksimalnu pomoć prilikom pripreme kako bi njegova prezentacija bila što uspešnija..
  2. PANSION
    Razumljivo je da svaki vlasnik želi najbolje za svog ljubimca i vernog životnog saputnika, posebno kada zbog posla, putovanja, odlaska u inostranstvo ili nekih drugih obaveza, ne može da provede svaki trenutak sa njim. Pansion DOG ACADEMY nudi udoban smeštaj i svu potrebnu negu za različite vrste kućnih ljubimaca: pas, mačka, hrčak, papagaj i sl.

Nema razloga da brinete, jer u našem pansionu Vašeg ljubimca očekuje maksimalan komfor, pažnja i briga kao da je kod svoje kuće: redovna šetnja, pravilna ishrana, dobro društvo i puno ljubavi, češkanja i maženja…, a često i više od uobičajenog. Kako biste lakše podneli razdvojenost od Vašeg ljubimca, gde god da se nalazite možete uvek biti u kontaktu sa nama posredstvom društvenih mreža, da kroz komunikaciju, po koju sliku ili video klip, budete sigurni da Vaš ljubimac uživa.

Za sve informacije : 063/8381560