Pizzeria Premier

Pizzeria Premier

Pizzeria Premier nalazi se u ulici Starca Milija 1a u samom centru Rakovice.

Pizzeria Premier, odiše domaćim stilom i pravom boemskom atmosferom. Ovde se uvek možete opustiti i dobro provesti uz tamburice. Enterijer Pizzerie Premier podređen je vašem uživanju i vrhunskom provodu. Unutrašnjost je ukrašena detaljima koji krase stare srpske kafane, ali u kombinaciji sa modernim elementima, što svakako predstavlja pravi recept za uspeh.

U Pizzeriji Premier nesumnjivo ćete pasti u sevdah, probati najbolja pića i hranu i poželeti da dođete ponovo. Nemoguće je da se u Premier ne zaljubite već na prvi pogled. U Pizzeiji  Premier očekuje vas zaista besprekorna usluga na vrhunskom nivou. Osoblje je uvek spremno da vas usluži, a raspoloženje je uvek izuzetno.

Ovde se možete provoditi kad ste srećni, veseli, tužni, kada nešto slavite ili kada nešto zaboravljate. Premier je idealan za svaku priliku.

Pružite sebi jedinstveno gurmansko iskustvo i uživajte u fantastičnim ukusima koje vam Premier nudi. Tu su i italijanske paste, interesantan program ribe, jela sa roštilja, ali i jela po porudžbini.

Dodjite ,cekamo Vas!

facebook.com/picerija_premier1984-100241851776671/

https://www.instagram.com/picerija_premier1984/?hl=sr

Za sve informacije : 011/3510909 ; 062/8101905