Pranje tepiha Novi Sad

Uz profesionalno masinsko čišćenje tepiha: Eliminišite prašinu, alergene i zarobljenu prljavštinu i prašinu u tepihu Smanjite širenje bakterija, bolesti i buđi Uklonite mrlje koje su već odavno prisutne Smanjite efekte habanja, posebno u područjima sa velikim prometom Vratite prirodni, čist izgled i osvežite teksturu tepiha Produžiti život tepiha do nekoliko godina Zaštitite vašu investiciju u tepihe.

Pobrinite se da tepisi u vašoj kući izgledaju odlično uz redovno i temeljno profesionalno dubinsko čišćenje. Dubinsko čišćenje tepiha može pomoći u uklanjanju prljavštine, mrlja, alergena i neprijatnih mirisa koji su se uvukli duboko u tepihu. Angažovanje servisa za  dubinsko pranje tepiha u redovnim intervalima produžiće život vašeg tepiha i održavaće ga sve vreme čistim i svežim.

Proces pranja tepiha

-Preuzimanje vašeg tepiha
-Automatsko tresenje tepiha 
-Nanosenje hemije i cetkanje 
-Ispiranje i centrifugiranje tepiha
-Automatsko susenje tepiha u komori
-Rucno usisavanje
-Nanosenje mirisa i pakovanje 
-Vraćanje tepiha

Dubinsko pranje automobila podrzumeva detaljno čišćenje štofa vašeg vozila najsavremenijim sredstvima koja uklanjaju i najupornije mrlje. Kožna sedišta se tretiraju na poseban način

Na površine od plastike i vinila se nakon detaljnog pranja nanose specijalni proizvodi koji u vidu zaštitnog filma štite vaš enterijer.   Enterijer vašeg vozila se pere i suši mašinski osim kod osetljivih površina koje iziskuju ručno obrađene detalje.

 Dubinsko pranje namestaja

Vise o nama : https://www.tepihservisns.rs/

Kontakt  tel: 062/1639867