PREVODILACKE USLUGE KRAGUJEVAC

PREVODILACKE USLUGE KRAGUJEVAC

 

AGENCIJA ZA PREVODILACKE USLUGE POLIGLOTA BALKAN

Tim iskusnih prevodilaca sa značajnim obrazovanjem i iskustvom u oblasti prevođenja, među kojima su i ovlašćeni sudski tumači, okupljen je u Agenciji za prevodilačke usluge Poliglota Balkan. Do sada samo sarađivali s brojnim velikim i malim firmama, pojedincima, gradskim institucijama, obrazovnim ustanovama, udruženjima, komorama i agencijama.

Ukoliko su i Vama potrebne prevodilačke usluge bilo koje vrste, Poliglota Balkan stoji Vam na raspolaganju za sve jezike: engleski, italijanski , francuski , bugarski , češki , slovački , grčki , poljski , ruski , danski , turski , makedonski , mađarski , norveški , švedski , albanski , rumunski , indijski , nemački , španski , arapski , grupa afričkih jezika , balkanski jezici ili bilo koji drugi!

Dostupni smo i korisnicima koji ne žive u Srbiji – Evropa i SAD, jer nas odlikuje fleskibilnost i mogućnost svakog dogovora, bez obzira na oblast prevođenja ili obim posla.

Do sada smo uspešno prevodili dokumenta, spise, tekstove, reklamne materijale, prezentacije, stručne i naučne radove, kao i mnogo toga drugog – sa više od 30 svetskih jezika. Iskustvo i znanje na našoj su strani i spremni smo da ih podelimo i sa Vama.

Poliglota Balkan Vam je obezbedio:

  • Prevod
  • Simultani i konsekutivni prevod
  • Škole jezika
  • Sudske tumače

Obratite nam se telefonom ili mejlom, ili nas posetite na društvenim mrežama. Sedište Agencije Poliglota Balkan nalazi se u Kragujevcu, ali imamo predstavništva i u Nišu, Novom Sadu i Smederevskoj Palanci, a kako se bavimo jezicima, naše područje rada je bukvalno ceo svet.

Vise o nama : https://www.poliglota.rs/

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan : 034/206997 ; 064/1786781

Poslovnica u Novom Sadu: Preradovićeva 34, Novi Sad, Srbija – 060/311-41-41

Poslovnica u Smederevskoj Palanci: Šulejićeva 130, Srbija – 060/311-41-45.

Poslovnica u Aranđelovcu: Cara Dušana L-2 Aranđelovac, Srbija – 060/311-41-45

Poslovnica u Nišu: Primorska 2a, Srbija – 069/178-678-1