PRIVATNA GIMNAZIJA BEOGRAD

PRIVATNA GIMNAZIJA BEOGRAD

PRIVATNA GIMNAZIJA BEOGRAD

Antoni program je potpuno nov obrazovni centar koji pruža više od redovnog obrazovanja. Uz ovladavanje savremenih metoda učenja, komunikacionih veština i koncentracije, učenici postižu najbolje rezultate.

Ukoliko tražite savremeno obrazovanje i školu u kome učenici na moderan i kreativan način stiču nova znanja  onda je Antoni MP Barili pravi izbor za vas. Ovakav vid obrazovanja je zanimljiv, kreativan a što je najvažnije pomaže razvoju ličnosti samog učenika. Program stavlja učenika u sam Centar obrazovanja, postaje kreativan i učestvuje u odabiru onoga što ga čini ispunjenim i zadovoljnim.

Veliki izazov koji se postavlja pred učenike novih generacija je polaganje državne mature pa je stoga veoma važno koju školu ćete odabrati za Vaše dete. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i posebno modeliranim programima pripremamo učenike da veoma uspešno ispune sve obrazovne zahteve koji su neophodni za ostvarenje tog cilja. Svi naši učenici se s lakoćom upisuju na državne univerzitete u zemlji i inostranstvu što govori o kvalitetu obrazovanja koji pružamo i čijem usavršavanju konstantno težimo.

UČENICI NAŠE ŠKOLE MOGU IZABRATI

Opšti, filološki i IT smer

za filološki i IT smer moraju da polažu prijemni ispit koji škola raspiše na svom sajtu

Binlingvalni program

Program za talente posebno moduliran za aktivne sportiste ili decu umetnike koja su zbog svog talenta angažovana van školskog programa, decu  koja idu u muzičke i baletske škole, bave se profesionalno glumom ili manekenstvom i treba im prilagodjen plan rada.

Poseban popust na cene imaju:

 

Odlicni ucenici i vukovci

Ucenici koji ostvarili odlicne rezultate na takmicenjima

Vrhunski sportisti

Ucenici sa muzickim i umetnickim dostignucima

Ucenici koji ucestvuju u promociji skole

 

Vise o nama : https://mpb.edu.rs/

 

Za sve informacije : 011/2432613 ; 060/5000248 ; 060/5001859