Privatni vrtic Konjarnik

Privatni vrtic Konjarnik

Privatni vrtic Konjarnik

Vrtić “Smajli” je privatna predškolska ustanova osnovana 2016. godine, akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoj.

Program rada našeg vrtića je koncipiran tako da se može prilagođavati potrebama i interesovanjima Vaše dece, ali i da pozitivno utiče na njihov celokupni dalji razvoj. Smatramo da do ostvaranje našeg cilja možemo doći samo kroz zajedničku saradnju stručnjaka koji rade u našem vrtiću, roditelja i dece i da ćemo na taj način stvoriti vrtić po meri deteta. Kvalitet detinjstvo u značajnoj meri utiče na ličnost pojedinca kada odraste, i mi Vam upravo zbog toga nudimo prijatnu i podsticajnu atmosferu u veselim bojama ukrašenom ambijentu, koji je prilagođen svakodnevnim potrebama i interesovanjima Vašeg deteta.

Kako bismo izmamili osmeh na licu Vašeg deteta, a samim tim i na Vašem licu, svakodnevno se trudimo da uz Vašu pomoć prepoznamo potrebe i interesovanja Vaše dece, da svoj rad prilagodimo njima i da na taj način doprinesemo razvoju i

 

unapređivanju programa rada našeg vrtića. Vrtić “Smajli” je dostupan svoj deci od 7 meseci do 7 godina. Rad sa decom se odvija u četiri grupe:

 

Mlađa jaslena grupa (od 7 meseci do 2 godine)

 

Starija jaslena grupa (od 2 do 3 godine)

 

Mešovita grupa (od 3 do 6 godina)

 

Predškolska grupa (od 6 do 7 godina)

 

Vise o nama : https://smajli.rs/

 

Za sve informacije: 060/45 44 300