Restoran Legenda

Restoran na vodi Beograd

Ranc restoran Legenda se nalazi na Čukaraci, na starom Obrenovačkom drumu bb,par stotina metara od kraja Savskog jezera (Ada Ciganlija). Na samoj obali reke Save. Ranc restoran Legenda je idealno mesto za sve one koji žele da predahnu, odmore i probaju vrhunske specijalitete u prijatnom ambijentu, daleko od gužve i gradske vreve.

Ranc restoran Legenda može da se pohvali vrhunskom uslugom i odličnom kuhinjom na koju se tesko moze imati zamerki. Pored pečenja i jela sa roštilja, u Legenda restoranu svi mogu uživati i  u svežim ribljim specijalitetima, salatama, kao i toplim i hladnim i mesnim i ribljim predjelima.

U ponudi restorana Legenda nalazi se i dobar izbor sireva, variva, čorbi, kao i slatkih poslastica koje su idealne nakon prijatnog ručka.

Ranc restoran Legenda je nešto zaista posebno, osmisljeno je kao idealno mesto za boravak kompletne porodice kao i pojedinaca koji zele da nadju mir u prirodi.Vasi kucni ljubimci mogu biti bezbrizni i zadovoljni u ovoj nasoj velikoj porodici.

Jelovnik je sjajan, čeka vas solidan izbor vina i ostalog biranog pica uz laganu muziku koja ce upotpuniti Vas dozivljaj.

Ono što je posebna pogodnost za sve posetioce Ranc restorana Legenda  jeste ta što restoran poseduje svoj privatni parking, pa gosti ne moraju da brinu gde će ostaviti automobil i neće izgubiti dragoceno vreme tražeći okolo parking.

Restoran Legenda se pobrinuo za maksimalnu udobnost i komoditet svih svojih dragih gostiju.

Lokaciju Ranc restorana Legenda mozete pronaci na Google mapama i ostalim aplikacijama koje se bave lociranjem objekata.

Dobro dosli!!!

Za sve informacije : 062/232321 ; 064/8383945