Preduzeće Tri “ O“ d. oo, čija je osnovna delatnost trgovina gvožđarskom robom i belom tehnikom na veliko i malo, već više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije. Zahvaljujući širokom asortimanu robe, sa više od 20.000 artikala u ponudi, kao i vrhunskoj usluzi, naša kompanija je stekla poverenje velikog broja potrošača.

Od samih početaka 1991. godine, Tri „O“ je uspeo da se uspešno pozicionira na tržištu Srbije. Usled razvoja posla i osluškivanja potreba kupaca, prva radnja sa gvožđarskom robom otvorena je 1995. godine u objektu površine 15 m² u Aranđelovcu. Kako su se poboljšala kretanja na tržištu, preduzeće Tri “ O“ je svake godine sve više napredovalo i širilo svoje kapacitete, pa već 1996. godine otvara još jedan maloprodajni objekat površine 15 m² . Od 2000. godine asortiman u maloprodajnim objektima se proširuje i na prodaju bele tehnike, kada otvaramo prvu robnu kuću površine 130m² u Aranđelovcu.

Tri “ O” je za 25 godina postojanja izgradio maloprodajni lanac sa 10 maloprodajnih objekata na atraktivnim lokacijama u većim gradovima centralne Srbije (Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Topola, Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Rača) čime je postao prepoznatljiv brend i omiljeno mesto kupovine. Zbog prepoznatljivosti i pozicije koju Tri „ O” ostvaruje na našem tržištu, ovaj maloprodajni lanac će i dalje nastaviti svoj razvoj i uspešno pružati usluge svim potrošačima

Svi objekti u kojima se nalaze naše radnje su u vlasništvu preduzeća i građeni su po najvišim standardima i kvalitetu. Tako smo ušli u jaku spregu sa investicijama, koje nam danas predstavljaju ozbiljan udeo u stvaranju kvalitetnog imena firme. I u budućem razvoju planiramo stalni napredak u podizanja nivoa prodaje i usluga, uz konkurentne cene i veliki izbor različitih proizvoda.

Svakako najznačajniji događaj za naše preduzeće je potpisivanje ugovora sa proizvođačem bele tehnike Gorenje 2003. godine. Gorenje ima reputaciju dugu 60 godina zahvaljujući kvalitetu, dugotrajnosti i izuzetnom dizajnu proizvoda, a mi smo postali jedan od glavnih distributera proizvoda robne marke Gorenje za Srbiju.

Pored širokog asortimana gvožđarske robe, boja, lakova, alata, elektromaterijala i rasvete, u našim maloprodajama može se pronaći i veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača bele tehnike kao što su Gorenje, Bosch, Whirlpool, Philips, Braun, Candy, Fox. .. . Takođe, zastupljen je program laminata, parketa, prozora, vrata kao i keramičkih pločica renomiranog proizvođača Gorenje.

U okviru naše firme nalazi se i moderna štamparija, koja pruža usluge štampanja brojnim preduzećima, kao i dva hotela, u Kragujevcu i Topoli.

 Tri O d. oo. je uskladio svoje poslovanje sa zahtevima medjunarodnog standarda ISO 9001:2015 i kao potvrdu dobio sertifikat akreditovanog sertifikacionog tela StandCert d. oo.

Vise informacija : https://www.trio.rs/
Kontakt telefon : 011/8155-585