Salon za sisanje kucnih ljubimaca Dorcol

Centar za edukaciju SHOWGROOM

Kod nas u salonu za šišanje i negu pasa dobiće profesionalnu grooming uslugu od strane edukovnih groomera.

Salon za pse nudi usluge šišanje pasa, kupanje pasa, feniranje, trimovanje, furminiranje, medicinska nega kože i dlake, nega noktića , ušiju i zuba.

U okviru salona za šišanje i negu pasa Showgroom  sada imate mogućnost ukoliko želite da na profesionalan način započnete karijeru Groomera ili Groomer asistenta, želite da se posvetite ulepšavanju kućnih ljubimaca na pravom ste mestu.

SHOWGROOM CENTAR ZA EDUKACIJU sa saradnicima, obučiće Vas da radite potpuno samostalno. Obuka i praksa se vrši u prostorijama škole i u salonu, sa licenciranim predavačima. Nakon završene obuke, stičete međunarodno priznatu diplomu priznatu u preko 40 zemalja na svetu a sve pod pokroviteljstvom IGA (International Grooming Asotiation) sa sedištem u Singapuru. Obuke su za razne nivoe znanja i traju od 3 – 9 meseci.

Apsolutno stojimo iza toga da za kraći period od navedenog, ne možete savladati ovaj ozbiljan, divan i unosan posao a na način da ga radite ispravno. Školarina se uplaćuje na račun u celosti uz popust ili u jednakim mesečnim ratama u zavisnosti od programa koji odaberete, uz potpisivanja ugovora o obuci.

Mozete nas pratiti i na drustvenim  mrezama:

https://www.facebook.com/Showgroom-Centar-za-edukaciju-i-negu-ku%C4%87nih-ljubimaca-109212330996154

https://www.facebook.com/showgroom.salon/?ref=page_internal

https://www.instagram.com/showgroom/

https://www.instagram.com/showgroomskola/

Vise o nama : http://salonzakuce.com/

Za sve informacije : 069/2507972 ; 011/2910335