Skin centar

Skin Centar je centar za estetsku dermatologiju, osnovan sa namerom da celovitim pristupom i inovativnim metodama nehirurškog podmlađivanja osvesti i neguje vaše zdravlje i lepotu. Skin Centar se usavršava u skladu sa najnovijim saznanjima iz antiejdžing medicine i svakodnevno raste zajedno sa vama. Osnivač Skin Centra je dr Jasmina Vikalo, specijalista dermatovenerologije.

 

NAŠA NAČELA

Dermatolog koji se bavi nehirurškim podmlađivanjem je, pre svega, lekar i ima moralnu obavezu da ne narušava zdravlje i prirodan izgled pacijenta. U tu svrhu, pridržavamo se principa, manje je više (Less is more), kako bi izbegli preterivanja u primeni hijaluronskih filera.

 

Vašu sigurnost i dobrobit stavljamo iznad svega i zato se pridržavamo visokih medicinsko estetskih standarda i upotrebljavamo iskljušivo klinički dokazane, kvalitetne proizvode.

 

Pratimo najsavremeniju tehnologiju i koristimo aparate sa FDA i CE sertifikatima, koji garantuju vašu bezbednost.

 

Kontinuirano se usavršavamo u zemlji i inostranstvu, kako bismo primenili najnovija saznanja iz estetske medicine.

 

Pažljivim i predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe i predlažemo vam tretmane koji su maksimalno efikasni za vas. Ujedno vas informišemo o prednostima i manama svakog tretmana ponaosob, kako biste stekli pravi uvid i realna očekivanja

 

Ljubav i znanje moraju da idu zajedno, a uzajamno poverenje i poštovanje su preduslov za uspeh.

Za sve informacije i zakazaivanje : 062/323357