Sve za Decu

Web-oglasi Vam nude usluge i proizvode vezane za Vaše mališane, kako bi njihovo detinjstvo bilo bezbrižno. Bilo da želite svojim mališanima da pružite edukaciju, školice sporta, željene proizode ili Vam je potrebno da se u današnjem ubrzanom tempu života neko brine o njima na najbolji mogući način…Naši klijenti Vam nude sve što Vam je potrebno. Pogledajte njihove ponude!

NOVOGODISNJE PREDSTAVE CUKARICA - Kontakt telefon: 065/2162284

PRIVATNI VRTIC NOVI BEOGRAD - Vrtić “Ana” - na Novom Beogradu broji svoju petu godinicu. Nalazi se pored Beogradske Arene u bajkolikom ambijentu od 170m2. Prostor je prilagođen potrebama deteta od 1 do 7 godina i ima sopstvenu zelenu površinu od 150m2. Celokupan rad bazira se na svakodnevnom individualnom pristupu deci i radu..

UDZBENIK ZA SOLFEDJO KLAVIR VIOLINU - Za vise informacija : (011) 322 11 77

Predškolska ustanova Zvezdara - ” Bambi i drugari ” nalazi se na dve lokacije na Zvezdari . Prvi vrtić, koji ima dugu tradiciju već 20. god . na istoj adresi Marka Miljanova 1/b , nalazi se u veoma prijatnom i mirnom kraju , a u neposrednoj blizini postoji veliki broj parkova i zelenih površina ,kao i osnovne škole , biblioteka...

Vrtic DEČIJI SAN - je novo otvoreni deciji vrtic, opremljen po svetskim standardima sa visoko strucnim kadrom koji se brine o Vasoj deci sa puno ljubavi.Mi smo savremena decija ustanova koja sa mnogo ljubavi i pažnje neguje i podstiče dečji svestrani razvoj i priprema ih za ispunjen život..

Muzicka radionica Banovo brdo - 063/304343

Privatni vrtic Vracar - Za sve informacije : 011/3085587

PROIZVODNJA BEBI DUSEKA LUKA LINE BEOGRAD - Za sve informacije :011/3475870