TENDE DJORDJEVIC

TENDE DJORDJEVIC

Za potrebe Vaših bašti, lokala, čamaca ili kamiona, nudimo izuzetno kvalitetne cirade, tende i suncobrane, koje samostalno izrađujemo prema specifikaciji i dimenzijama koje nam dostavite. Prilikom konsultacija sa našim zaposlenima, možete odabrati izgled, boju i dizajn cirade, a mi ćemo ih u najkraćem roku izraditi i montirati, veoma kvalitetno i uspomoć najsavremenijeg profesionalnog alata i opreme. Za svaki izrađeni proizvod nudimo potpunu garanciju kvaliteta.

U sklopu naše delatnosti nalazi se i izrada i profesionalna montaža ALU i PVC roletni sa zadovoljavajućim nivoom zvučne izolacije. Montiramo ih na zidu ili unutar istog, a u slučaju spoljašnjih roletni u sistemu ugradnje, napominjemo da je potrebno imati postavljenu fasadu.

Sve popularniji vid opremanja bašti jesu i providne PVC folije. Omogućavaju postavljanje zimske bašte, koja je posebno tražena u ugostiteljstvu, ali sve više i u privatnim kućama. Stojimo Vam na raspolaganju za definisanje i realizovanje rešenja, koje će zadovoljiti funkcionalne ali i estetske zahteve. Montiramo providne folije koje će biti fiksirane, ali i one koje se po potrebi mogu podizati (ručno ili na mehanizam). PVC folija se opšiva PVC platnom, čiju boju Vi sami birate.

Radujemo se saradnji sa Vama. Pozovite nas već danas!

Mozete nas pratiti i na : https://www.facebook.com/TendeDjordjevic/?ref=page_internal

Za sve informacije : 011/2473959