Velago apartmani Zlatibor

Apartmani Velago na Zlatiboru su okruženi borovima na tromeđi naselja Obudojevica, Zova i Karaula.

Travnato dvorište sa diskretno osvetljenim i ozvučenim letnjikovcem na raspolaganju za letnje i zimske uslove (dogrejavanje baštenskom plinskom pečurkom), idealno mesto za okrepljenje uz hladne i tople napitke.

Apartmani su opremljeni za višednevni boravak i svaki poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i električni kotao.
Apartmani poseduju grejanje na struju (svaki sistem zasebno), potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinama, unifi wi-fi internet, smart tv (32-42), uredne sobe sa redovnom zamenom posteljine i peškira (mogućnost zamene na zahtev), terasu/balkon terasu, klub prostoriju namenjenu svim gostima koji su odseli u našem smeštaju. Mesto za pravi odmor i uživanje na planini, tiho, mirno, baš ono što Vam je potrebno!

Zlatibor je važno turističko mesto u Srbiji. Smešten je u planinskoj regiji na zapadu Srbije. Sadrži kompletnu turističku ponudu: organizovani izleti, restorani sa nacionalnom kuhinjom, ketering, shoping, relaksacionu šetnju, penjanje i skijanje. To čini Zlatibor perfektnim mestom za odmor i uživanje u raznim sportovima na snegu. U proleće je idealan za uskršnje i prvomajske praznike kada je prepun posetilaca. Posebna priča je leto, prepuno kulturno-zabavnih sadržaja i kompletna ponuda: bazeni, biciklizam, motobike, paraglading, parashuting, karting staza, teniski tereni, košarkaški tereni, jahanje…

Da ne zaboravimo i najmlađe, jer je za njih spremljena izvrsna ponuda! Jednostavno, UVERITE SE !!!

Kontakt telefon – 063/492-015