VILLA ANA ATOMSKA BANJA GORNJA TREPCA

VILLA ANA ATOMSKA BANJA GORNJA TREPCA

Moderno opremljena i sa ukusom uređena villa Ana nalazi se na 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča. Odlična lokacija vile omogućiće vam brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto. Tako je najbliža prodavnica udaljena 30 metara, restoran 50 metara, kafić 100 metara, a tu u blizini nalazi se još par restorana i kafana kada se krene ka Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju. U Gornjoj Trepči između ostalog postoji i lep zeleni park sa puno cveća, dosta staza za šetanje, Crkva Presvete Bogorodice, a manastir Vujan je udaljen svega 6km od centra Banje, tako da gosti imaju zaista dosta sadržaja na raspolaganju.

Pored udobnih kreveta u svakom studiju nalazi se i potpuno opremljena mini kuhinja, sto sa stolicama za ručavanje, zatim telefon i LED TV sa kablovskim kanalima. Kupatilo je zasebno, moderno uređeno sa tuš kabinom, a takođe čitav objekat vile je “pokriven“ bežičnim internetom koji je za naše goste besplatan.

Villa Ana otvorena je od aprila do novembra, a postoji mogućnost i produženja rada, u zavisnosti od rezervacija. U njenom dvorištu nalazi se suncobran sa stolom i velikim brojem stolica gde se naši gosti mogu opustiti, uživati i naravno družiti sa dragim osobama, kao i drugim gostima u prelepom prirodnom okruženju. Što se parkinga tiče na raspolaganju je dobar broj mesta u okviru vile, tako da svi koji dođu kolima neće morati da brinu oko parkiranja.

Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas :

 

Dobro dosli !

 

Tel:      032822660

Mob:     0654338919