VITEX BOJE I LAKOVI

VITEX BOJE I LAKOVI

Kompanija VΙΤΕΧ je svoju delatnost započela 1960. godine u Grčkoj, kao nova grana preduzetništva Grupacije Yannidis, osnovane 1932. Ova je Grupacija do tada proizvodila izolatore, proizvode za zaptivanje i pokrivanje objekata, kao i mineralna ulja. Danas jedna od najboljih grčkih kompanija u oblasti boja i lakova, sa izuzetno širokim asortimanom proizvoda. Posebno se ističu visoko-kvalitetne boje za zidove u enterijeru i eksterijeru.

Na sebe smo preuzeli obavezu da svojim kupcima ponudimo najkonkurentniji sveobuhvatni predlog vezano za proizvode i usluge.

Kod nas možete kupiti kvalitetne boje i lakove za primenu u enterijeru i eksterijeru i to po izuzetno povoljnim uslovima.

Boja je lep  deo našeg života!  Postoje hiljadu nijansi  i  neogranicne  kombinacije boja koje možete odabrati za unutra  ili izvan kuće, metala, drva ili drugih površina.  Istražite naše Global Collection  ton karta i nijanse, izaberite one koje vam se sviđaju i farbate poželjene prostorije!

Vise o nama : https://www.vitex.gr/sr/

Za vise informacija –Vitex stoji na raspolaganju arhitekti, građevinskom inženjeru, preduzimaču, moleru i privatnim licima za svako pojašnjenje i savete.

+381-22-323133