Zivotna sila Homeopatija

Zivotna sila Homeopatija

Životna Sila je udruženje za promociju i informisanje o Homeopatiji kao holističkom medicinskom sistemu prevencije i lečenja bolesti, koji se u mnogim zemljama koristi u zdravstvenoj zaštiti pacijenta, paralelno sa zvaničnom, konvencionalnom medicinom. U Srbiji je homeopatija prihvaćena kao zvanična terapeutska medicinska metoda, ali nije uključena u standardno lečenje pacijenta. Homeopatija je nežna i humana metoda lečenja koja posmatra čoveka kao celinu i polazi sa stanovišta da njega treba lečiti, a ne bolest. Cilj Homeopatije je pronalaženje lekovite supstance koja će podstaći vitalnu silu i isceliti različite tegobe i stanja na svim nivoima. Prilikom izbora lekovite supstance pažnja se posvećuje specifičnim simptomima pacijenta. Homeopatija pruža brojne mogućnosti i vrlo je uspešna u izlečenju raznih hroničnih bolesti i pri akutnim stanjima. Homeopatija postiže dobre rezultate kod sledećih stanja:

-kožnih bolesti

-alergija

-vrtoglavice

-kod ženskih problema

-kod respiratornih organa, kašlja, prehlada

-mentalnih bolesti i tegoba, anksioznosti, paničnih napada

-nesanice

-problema kod beba i dece, noćni strahovi, poremećaji ponašanja kod dece, uspešna je za grčeve novorođenčadi i kod plača beba noću

-kod trudnica i porodilja čime se i umanjuju trauma fetusa, kod tegoba jutarnjih mučnina, za okretanje bebe u pravilan položaj za porođaj. Pomaže porodiljama kod postporođajnih rana, bolova, mastitisa, ispucalih bradavica

-kod problema sa prekomernom težinom

-telesnih povreda

-autoimunih bolesti

-degenerativnih promena

-kod problema sa očima, konjuktivitisom

-kod problema sa ustima i zubima

-kod probavnih smetnji

-kod tegoba mokraćnih kanala, upala

Homeopatija pruža značajno olakšanje i u raznim životnim situacijama, kao što su: ubod insekta, ujed životinja, toplotni udar i sunčanica, opekotine, dehidratacija, olakšava postoperativni oporavak, bolove, šok, krvarenja, zastoj mokraće. Uz pomoć Homeopatije možete olakšati tegobe prilikom putovanja i jat leg-a (kod tegoba od prekookeanskih letova) i pobediti strah od letenja. U okviru homeopatske terapije koriste se apsolutno prirodna, homeopatska sredstva koja mogu biti hemijski elementi, biljke i životinje, tačnije frekvencija na kojoj oni postoje u prirodi.

Ukoliko želite da date šansu Vašem telu pre svih hemijskih tretmana i preparata da pokaže šta mu smeta, pa se širi, da otkrijete šta to nije onako kako Vam osećaji idu ili da pružite sebi šansu da jedino Vi budete važni u procesu oblikovanja i korigovanja svog tela, Udruženje homeopatije Životna Sila je prava adresa za Vas. Potreba za hranom je osnovna ljudska potreba kako bi organizam normalno funkcionisao, ali njemu ne treba prenatrpanost, njemu ne treba svašta… Međutim, neki ljudi preteruju sa unosom hrane zbog čega sami sebe uvode u bolesno stanje. Osnovni princip u našem radu jeste da se niko ne ograničava hranom, jer raditi bilo šta suprotno od želje i potrebe, vodi čoveka još dublje u stanje koje nije njegovo prirodno. Upotrebom homeopatskog sredstva deluje se direktno na Vašu životnu silu koja sama zna šta je najbolje za njeno telo, a to onda ništa ne goji. Udruženje homeopatije Životna Sila bavi se online prodajom ezoteričnih sveća – Sveća za vile. Kombinacijom magične biljke i homeopatskih kapi nastala je ezoterična sveća sa jakom namerom za moć i snagu ženstvenosti. Krug simbol jedinstva bez kraja i bela boja za ženski mir i harmoniju. Plamen sveće aktivira naša čula i energetske tačke. Na čelu Udruženja Životna Sila je Ivana Malenko, diplomirani Menadžer Internacionalnog Biznisa, specijalista za marketing i PR, obožavalac Hospitality Menagament-a i putovanja. Živela i školovala se u Moskvi i Sofiji, i ponekada negde u Evropi. Žena, ženstvena i mudra, obrazovana i ludo informisana. Čovek iz dobre kuće sa sopstvenim sistemom vrednosti i vrednuje sve i svakoga. Završila Homeopatiju za svoju dušu, radim i učim sa svojim mentorima iz celog sveta, a sada želim pomoći svim dušama da žive onako kako im je život podario, zdravo i slobodno. Govorim par jezika, a razumem još toliko. Imam ćerku kao kompliment od Boga i volim, onako baš volim, a često sam voljena.

Želim da sve žene podsetim da su Vile, a za trenutke nesigurnosti sam im napravila ezoteričnu sveću Životna Sila, za stimulaciju ženstvenosti. Bolest nije od spolja, a unutrašnjost su nam podarili moćnu i zdravu. Vile mogu sve!

Deci koja boluju od autizma sve usluge našeg udruženja dostupne su BESPLATNO!

Životna Sila Homeopatija, Dalmatinska 27, Beograd

Vise o nama : http://www.zivotnasila.rs/

Kontakt tel: 063/330040